Deze maand op RTL Telekids en B.O.Z.

maandag 30 april 2018

'Troetelbeertjes specials' Vanaf zaterdag 5 mei zenden we iedere week om 10.00 uur een leuke special uit van de 'Troetelbeertjes'.

 


 

 

 

Telekids RTL 8

'Troetelbeertjes: Kop Op & Naar Beneden'
Zaterdag 5 mei, 10.00 uur

De Troetelmeter geeft aan dat iemand een berenknuffel nodig heeft! Zonnebeer gaat naar de aarde en ontmoet Jake, die net naar een nieuwe stad is verhuisd en zijn oude vriendjes mist. Om Jake te helpen aan zijn nieuwe omgeving te wennen, laat Zonnebeer hem zien dat hij ook in zijn eentje kan spelen door zijn fantasie te gebruiken. Zonnebeer begint een spelletje trefbal en ineens is Jake aan het spelen met alle kinderen uit de buurt. Jake beseft dat vriendjes maken makkelijk is en dat deze nieuwe plek eigenlijk een groot avontuur is.

'Troetelbeertjes: Oepsie De Held'
Zaterdag 12 mei, 10.00 uur

Oepsie, het enige Troetelbeertje zonder Troetelbuik, komt in de problemen: hij ruïneert het Woehoe-pretpark de dag voor de opening. Zijn vrienden proberen alles nog op tijd te repareren en Oepsie wordt voor de veiligheid aan het werk gezet buiten het park. De slechte Mopperbeer maakt handig gebruik van Oepsies pech. Hij probeert de Troetelbuikjes te stelen, omdat hij meer krachten wil hebben. Kan Oepsie de Troetelbeertjes redden?

'Troetelbeertjes: Het Cadeautjesfeest'
Zaterdag 19 mei, 10.00 uur

De Troetelbeertjes organiseren hun jaarlijkse festival. Ze wachten met spanning op de komst van prinses Goudster, maar het feest lijkt in gevaar te komen door de storm die door Troetelland waait. Als de prinses niet komt opdagen, gaan de Troetelbeertjes op onderzoek uit. Ze willen weten wat of wie hier verantwoordelijk voor is.

''Troetelbeertjes: Eerlijkbeer Schittert'
Zaterdag 26 mei, 10.00 uur

Het is tijd voor de Twinkeltocht boven Troetelland. De Beertjes wachten de hele nacht, maar ze zien geen Twinkels. Als er een Twinkel verschijnt en op de grond valt, besluit Eerlijkbeer het heft in eigen pootjes te nemen. De andere Beertjes geloven niet echt in het bestaan van de mythische prinses Goudster, maar Eerlijkbeer is ervan overtuigd dat de prinses het raadsel van de verdwenen Twinkels kan oplossen! Samen met de eenzame Twinkel, die ze Glimmer noemt, gaat Eerlijkbeer stiekem op zoek naar prinses Goudster.

'My Little Pony'
Vanaf maandag 21 mei start om 14.00 uur een gloednieuw seizoen van 'My Little Pony. Zes pony's beleven in het magische land Equestria de spannendste avonturen. Twilight is een leergierige eenhoorn, die altijd bezig is met het verbeteren van haar magische krachten. Ze wordt door Prinses Celestia naar het sprookjesachtige Ponyville gestuurd, waar ze onder anderen Pinkie Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity en Fluttershy leert kennen. Samen beleven ze grappige, spannende en betoverende avonturen en leren ze dat vriendschap iets magisch is!

B.O.Z. RTL 7

'Zak Storm'
Op maandag 30 april zijn nieuwe delen van 'Zak Storm' te zien. De surfer Zak Storm verdwijnt in de Bermudadriehoek en wordt kapitein van het schip Chaos. Tijdens hun zoektocht naar huis trotseren Zak en zijn piratenbemanning vele gevaren op de mysterieuze zeeën.

'Lego Ninjago'
Fans van 'Lego Ninjago zitten gebakken bij B.O.Z. Vanaf maandag 7 mei zenden we het spannende achtste seizoen uit. In deze animatieserie lijken Kai, Zane, Cole en Jay vier heel gewone jongens, maar ze hebben bijzondere krachten. Ze trainen hard om 'master van Spinjitzu' te worden. Van hun meester leren ze om te gaan met ninjawapens.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers