'Dijkstra & Evenblij' zondag vanuit Herberg 't Plein in Meppel

zaterdag 17 februari 2024
Foto: BNNVARA - © Annemieke van der Togt 2021

Erik Dijkstra en Frank Evenblij zijn live vanuit Herberg 't Plein in Meppel. In Meppel werd verzetskrant Trouw uitgegeven.

Stein van Ittersum van het Drukkerijmuseum en journalist Rianne van Oosterom zijn te gast. Actrice Lotte Dunselman uit Meppel bedacht en speelt in ‘De kant van Ada’. Een theaterstuk dat is geïnspireerd op de vrouw van de boer die Marianne Vaatstra vermoordde en dat 13 jaar verzweeg.


Verder is Henk Boerwinkel te gast: wereldberoemd marionettenspeler uit Meppel. En: boswachter André Donker gebruikt Drents natuurgebied Moordenaarsveen als locatie van zijn nieuwste thriller. Ook praten Frank en Erik met Koen Bloemen. Deze Meppeler is de aanvoerder van het nationale rugbyteam.

Esther Groenenberg verzorgt de livemuziek. Judith van der Steeg brengt een ode aan Meppel.

'Dijkstra & Evenblij', zondag 18 februari tussen 19.00 en 21.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers