Dinsdag weer een nieuwe 'Opsporing Verzocht'

maandag 11 augustus 2014

Dinsdagavond zendt de AVRO 'Opsporing Verzocht' om 21.15 uur live uit vanuit de meldkamer van de landelijke politie eenheid in Den Haag.

In deze uitzending besteedt Frits Sissing, onder voorbehoud van de actualiteit, aandacht aan onder andere de onderstaande zaken:


Deventer: woningoverval
Aandacht voor een woningoverval op maandagochtend 9 juni, Tweede Pinksterdag, bij een jong echtpaar in Deventer. De daders doorzoeken hierbij zelfs de kamer van hun kindje en vertrekken in een zwarte Renault Clio.

Woninginbraken
Onlangs werd bekend dat het aantal woninginbraken in de eerste maanden van dit jaar met 15% is afgenomen ten opzichte van een jaar eerder. Inmiddels is de vakantieperiode in heel Nederland in volle gang en dat betekent dat veel huizen het een paar weken zonder hun bewoners moeten stellen. Zoals ieder jaar is er juist in de zomer een piek zichtbaar in het aantal inbraken. Vanavond preventieve tips maar ook afbeeldingen van inbrekers in De Meern, Maasdam, Hellevoetsluis en Venray.

'Opsporing Verzocht', dinsdag 12 augustus om 21.15 uur bij de AVRO op Nederland 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo FOX logo

Atwaters werelden komen samen wanneer er een kind omkomt in zijn gebouw in Burnside. Atwater en zijn vader Lew moeten tegen wil en dank samenwerken aan deze gruwelijke zaak.

'Chicago P.D., om 21.00 uur op FOX.'

Dossiers