Dinsdag weer een nieuwe 'Opsporing Verzocht'

maandag 11 augustus 2014

Dinsdagavond zendt de AVRO 'Opsporing Verzocht' om 21.15 uur live uit vanuit de meldkamer van de landelijke politie eenheid in Den Haag.

In deze uitzending besteedt Frits Sissing, onder voorbehoud van de actualiteit, aandacht aan onder andere de onderstaande zaken:


Deventer: woningoverval
Aandacht voor een woningoverval op maandagochtend 9 juni, Tweede Pinksterdag, bij een jong echtpaar in Deventer. De daders doorzoeken hierbij zelfs de kamer van hun kindje en vertrekken in een zwarte Renault Clio.

Woninginbraken
Onlangs werd bekend dat het aantal woninginbraken in de eerste maanden van dit jaar met 15% is afgenomen ten opzichte van een jaar eerder. Inmiddels is de vakantieperiode in heel Nederland in volle gang en dat betekent dat veel huizen het een paar weken zonder hun bewoners moeten stellen. Zoals ieder jaar is er juist in de zomer een piek zichtbaar in het aantal inbraken. Vanavond preventieve tips maar ook afbeeldingen van inbrekers in De Meern, Maasdam, Hellevoetsluis en Venray.

'Opsporing Verzocht', dinsdag 12 augustus om 21.15 uur bij de AVRO op Nederland 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers