Dit hoor je zaterdag in 'FM op 5'

vrijdag 21 juni 2024

Felix Meurders gaat in gesprek met Dani Klein, de zangeres van Vaya Con Dios. Zij scoorden grote hits in de jaren '90 met What's A Woman en Nah Neh Nah. Nu zijn ze terug met een duet met Danny Vera: No What-ifs.

Zanger en Tom Petty-fan Ed Struijlaart vertelt over Petty Country, een nieuw tribute album door de grootste country-sterren met liedjes van Tom Petty. De wekelijkse hommage aan een chansonnier is deze week aan Francis Cabrel. In haar chanson La Corrida, stelt Francis Cabrel het stierenvechten in Spanje aan de kaak, gezien vanuit de ogen van de stier. Filmregisseur Jean van de Velde kiest zijn favoriete nummer, dat hij voor het eerst hoorde toen hij op de kostschool stiekem onder de dekens radio Caroline luisterde.


'FM op 5', zaterdag 22 juni tussen 10.00 en 12.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 5.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers