Dit hoor je zaterdag in 'Spijkers met Koppen' op NPO Radio 2

vrijdag 22 september 2023
Foto: BNNVARA - © Linda Stulic 2020

Deze week zendt 'Spijkers met Koppen' uit vanuit Cafť Florin Utrecht. De presentatie wordt gedaan door Dolf Jansen en Willemijn Veenhoven. Onder andere neemt Wim Daniels ons mee naar de tijd van zijn jeugd in zijn nieuwe boek 'De Vervlogen Tijd'.

Schuift Frank Candel van Vluchtelingenwerk aan en vertelt Sociaal psycholoog Roos Vonk over het onderzoek dat zij deed naar het ego en vertelt hoe we ons daarvan kunnen bevrijden. De deadline nadert voor nieuwe politieke partijen om zich officieel in te schrijven en twee partijen stellen zich bij ons voor.


Correspondent Marieke de Vries is even terug uit Amerika en vertelt hoe rechts-Amerika de countrymuziek kaapt. Susan Koenen maakte een documentaire over de 17-jarige Emma, die de grootste fan is van Ramses Shaffy. Bij 'Spijkers' laat ze iets van haar eigen muziek horen.

Het cabaret is in handen van Kiki Schippers, Stefan Hendrikx en Aron Elstak. Martijn Koning is er met de column.

'Spijkers met Koppen', zaterdag 23 september tussen 12.00 en 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers