Dit hoor je zaterdag in 'Spijkers met Koppen' op NPO Radio 2

vrijdag 29 september 2023
Foto: BNNVARA - © Linda Stulic 2020

Cabaretier Jawad Es Soufi vervulde zijn droom: met zijn nieuwe theaterprogramma stond hij in een uitverkocht Luxor in zŪjn Rotterdam. In het Europarlement worden de messen geslepen voor het verhoor met Wopke Hoekstra.

Europarlementariër Mohammed Chahim en journalist Stefan de Vries doen de voorbeschouwing. Frank Verstraete en Céline Broeckaert schreven samen een boek over kwantumfysica en werden pardoes verliefd op elkaar. Een fruithandel uit Hedel lag jarenlang zwaar onder vuur van de drugscriminaliteit. Yelle Tieleman schreef een boek over de bizarre zaak. ‘Stadsdokter’ Rini Biemans daagde gemeente Rotterdam uit: ik doe het groenbeheer beter dan jullie. De gemeente ging de uitdaging aan. Rini schuift aan. Leden van de parlementaire enquêtecommissie werden tot tranen toe geroerd door de getuigenis van ‘toeslagenkind’ Milton Moreira Moreno. Hij schuift aan bij Spijkers. Erik van den Berg deed tien jaar lang onderzoek naar de verhalen achter de clubliederen van Nederlandse voetbalclubs. Bij Spijkers geeft hij een bloemlezing. Het cabaret is in handen van Patrick Nederkoorn, Ruud Smulders, Berit Companjen, Kiki Schippers. Teun van den Elzen is er met de column.


'Spijkers met Koppen', zaterdag 30 september tussen 12.00 en 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers