Dit hoor je zaterdag in 'Spijkers met Koppen' op NPO Radio 2

vrijdag 1 december 2023
Foto: BNNVARA - © Linda Stulic 2020

Tot kerst geen énkele keer 'Last Christmas' horen, KinkFM-dj's Tim op het Broek en Joy Stempher gaan de uitdaging van 'Whamageddon' aan.

Het is hommeles in Volendam, waar directeur Jan Smit is weggestuurd bij FC Volendam. Journalist en Volendammer Jaap de Groot praat ons in 'Spijkers' bij.


Hoe veilig is social media voor jonge kinderen? In Amerika voert er een rechtszaak over en Dani, Nova, Noor en Romy, leerlingen van de meest mediawijze klas van Nederland, vertellen over hun social media-gebruik. Sander Voesten merkte tot zijn schrik dat hij geen enkele liefde voelde voor zijn nieuwgeboren tweeling. Hij schreef een boek om het taboe erop te doorbreken.

Zaterdagavond is het aller- állerlaatste concert van de glamrockband Kiss. Liefhebbers Joël Broekaert en Oemar Joemman vertellen waarom dat bijzonder is. De klimaattop in Dubai is donderdag van start gegaan, maar moeten we daar nog iets van verwachten? Klimaattop-veteraan en Europarlementariër Bas Eickhout weet er alles van. Wilco Polinder is helemaal gek van voetbaltribunes langs amateurvelden en wil ze allemaal bezoeken. De teller staat nu op 11.132. Bij 'Spijkers' vertelt hij wat de mooiste is.

Het cabaret is in handen van Patrick Nederkoorn, Andries Tunru, Vera van Zelm en Aron Elstak. Martijn Koning is er met de column.

'Spijkers met Koppen', zaterdag 1 december tussen 12.00 en 14.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kist' - William Rutten (EO)

Na een traumatiserende gebeurtenis in haar jeugd besluit schrijfster Saskia Noort zichzelf het zwijgen op te leggen. Met deze gebeurtenis sterft ook een deel van haar onbezorgde jeugd. Pas tientallen jaren later treedt ze in de openbaarheid met haar verhaal. Dit voelt als een herrijzenis.

'De Kist', om 23.25 uur bij de EO op NPO 2.

Dossiers