Dit is de nummer 1 van de 'Evergreen Toplijst van de Jaren 70'

donderdag 21 september 2023

Du van Peter Maffay herovert de eerste plaats in de Evergreen Toplijst van de Jaren 70 van NPO Radio 5. De door luisteraars samengestelde lijst vormt de afsluiting van De Week van de Jaren 70 en is vrijdag 22 september te horen van 06.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5.

Vorig jaar voerde Hotel California van Eagles de 'Evergreen Toplijst van de Jaren 70' aan en daarvoor stond Du van Peter Maffay twee jaar bovenaan.


Op de tweede plek is dit jaar One Way Wind van The Cats te vinden en Hotel California staat op drie. Radar Love van Golden Earring maakt een sprong voorwaarts: vorig jaar stond deze klassieker nog op positie negen; nu op de vierde plaats.

De top 10:

1 Du - Peter Maffay
2 One Way Wind - The Cats
3 Hotel California - Eagles
4 Radar Love - Golden Earring
5 Let It Be - The Beatles
6 Stairway To Heaven - Led Zeppelin
7 Child In Time - Deep Purple
8 Bohemian Rhapsody - Queen
9 Bridge Over Troubled Water - Simon & Garfunkel
10 The Last Resort - Eagles

De 'Evergreen Toplijst van de Jaren 70' kent deze keer naast een Duitstalige nummer één ook een Duits begin: de uitzending start vrijdag 22 september om 06.00 uur met Ich Bin Wie Du van Marianne Rosenberg. De volledige lijst is te vinden op nporadio5.nl.

Persbericht NPO Radio 5
https://www.nporadio5.nl/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers