Dit is FOX in oktober!

zondag 2 oktober 2022
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2022

'The Walking Dead' gaat verder met het laatste deel van seizoen 11. Kijk de epische conclusie van de serie die 12 jaar geleden is gestart.

Alle geliefde personages keren nog een allerlaatste keer terug om de strijd aan te gaan met de doden.


Vanaf 3 oktober, elke maandag vanaf 22.00 uur op FOX.

NIEUW SEIZOEN
BRIDGE AND TUNNEL S2

Een jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen keren Jimmy, Jill en de rest terug om naar Manhatten te verhuizen. Hier hopen ze allemaal een stap dichterbij het realiseren van hun dromen te komen.

Vanaf 24 oktober, elke maandag om 20.00 uur op FOX.

NIEUW SEIZOEN
WAR OF THE WORLDS S3

Deze Engels-Franse heruitvinding van H.G Wells' klassieker in de stijl van 'Walking Dead' speelt zich af in het hedendaagse Frankrijk en volgt groepen overlevenden die gedwongen zijn samen te werken na een apocalyptische buitenaardse aanval.

Elke donderdag een dubbele aflevering, vanaf 20.00 uur op FOX.

ESPN OP FOX
TOTO KNVB BEKER

Op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 oktober is de kick-off van de TOTO KNVB Beker en wordt de eerste ronde gespeeld.

Op 18,19 en 20 oktober, vanaf 19:00 uur ESPN op FOX.

ONGOING
DR. DEATH

De jonge en charismatische Dr. Duntsch leek een bloeiende neurochirurgiepraktijk op te bouwen totdat er steeds meer lugubere verhalen aan het licht kwamen. Patiënten reden zijn operatiekamer binnen voor complexe maar routine ruggegraat operaties en verlieten hem permanent verminkt of dood. Terwijl de slachtoffers zich opstapelden, gingen twee collega-artsen, neurochirurg Robert Henderson (Alec Baldwin) en vaatchirurg Randall Kirby (Christian Slater), evenals de officier van justitie van Dallas, Michelle Shughart (AnnaSophia Robb), erop uit om hem te stoppen. Gebaseerd op de wereldberoemde, gelijknamige podcast.

Elke maandag om 20.00 uur een dubbele aflevering op FOX.

ONGOING
NANCY DREW S2

Tiener Nancy Drew is een briljante amateurdetective. Als haar moeder komt te overlijden, gaan haar plannen om te studeren niet door en besluit ze te stoppen met haar speurwerk. Maar dan wordt een rijke vrouw vermoord en valt de verdenking op Nancy en vier leeftijdsgenoten. Ze besluiten de moord te onderzoeken om hun naam te zuiveren. Al gauw komen ze van het ene in het andere mysterie terecht en worden ze zelfs achtervolgd door een geest.

Elke maandag om 23.00 uur op FOX.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers