Dit zie je in april bij Boomerang!

zondag 3 april 2022
Foto: Boomerang - © Media Tornado 2020

Mr Bean wordt vergezeld door zijn trouwe sidekick Teddy zijn altijd betrouwbare MINI en zijn mopperige hospita mevrouw Wicket en niet te vergeten haar boosaardige kat met één oog Scrapper.

We volgen het leven van onze ongelukkige held bij alledaagse zaken die bij hem veranderen in een hilarisch avontuur. Plezier voor de hele familie.


De onafscheidelijke vrienden Mr Bean en Teddy zijn vanaf 14 april elke dag om 11.00 uur te zien tijdens Boomerang’s Beste Vrienden.

DINO LESSEN
Elke weekend om 11.00 uur

'Yabba Dabba Dino’s' is een spin-off animatie serie van 'De Flinstones'. In deze serie volgen we de beste vrienden Pebbles Flinstone en Bamm-Bamm Rubble. Ze groeien op in een prehistorisch tijdperk waar ze wonen in het plaatsje Bedrock, een moderne beschaving in het stenen tijdperk. Wanneer ze de kans hebben, gaan ze de wildernis 'De Crags' in, waar de omgeving net zo wild en fantastisch is als de vele dinosauriërs die daar leven. Dino is Pebbels en Bamm-Bamm’s loyale vriend, waarmee ze samen eindeloze avonturen beleven.

In 'Dino Lessen' leer je tussen de afleveringen van 'Yabba Dabba Dino’s' door leuke feiten en weetjes over dinosauriërs! Tot en met 10 april elk weekend te zien om 11.00 uur bij Boomerang.

GRIZZY EN DE LEMMINGS
Elke dag om 19.30 uur

Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In de 'Grizzy en de Lemmings' afleveringen zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten.

Persbericht Media Tornado/Boomerang
https://www.boomerangtv.nl/
Meer artikels over Boomerang

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers