Dit zie je in mei op Cartoon Network

zondag 1 mei 2022
Foto: Cartoon Network - © Media Tornado 2020

Appel en Uitje kwamen er al vroeg achter dat ze met hun enthousiasme en inbeeldingsvermogen voor onrust zorgden. Ze snappen niets van het moderne leven, of van de regels van de maatschappij, toch kunnen ze niet wachten om alles te leren!

Hoe ver moet je te gaan voor een echt voldaan gevoel? Wat het ook is, Appel en Uitje gaan tot het uiterste. In de nieuwe afleveringen van seizoen 2 jagen Appel en Uitje onder andere de Amerikaanse droom na en beginnen een eigen bedrijf. Maar dan krijgen ze te maken met een erg lastige klant.


Kijk van 9 t/m 16 mei doordeweeks om 17.05 uur naar de gloednieuwe afleveringen van 'Appel & Uitje' bij Cartoon Network!

AQUAMAN: KONING VAN ATLANTIS
VANAF 8 MEI
Elke zondag om 10.50 uur

De lancering van de geanimeerde trilogie 'Aquaman: Koning van Atlantis' zie je van zondag 8 t/m 22 mei om 10.50 uur bij Cartoon Network! De trilogie bestaat uit drie 45-minuten durende specials die iedere zondag worden uitgezonden.

LOONEY TUNES CARTOONS
VANAF 16 MEI
Elke dag om 15.50 uur

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de afleveringen van Looney Tunes Cartoons. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij met vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden.

De afleveringen van seizoen 2 en 3 zie je vanaf 16 mei doordeweeks om 15.50 uur bij Cartoon Network.

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
https://www.cartoonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers