Dit zie je maandag in 'Nachtdieren'

zondag 12 maart 2023
Foto: © BNNVARA/Witte Geit 2023

Emmy lijdt aan slaapverlammingen. Haar lichaam komt dan niet in beweging terwijl haar ogen wijd open zijn. Vroeger maakten haar ouders haar wakker tijdens een aanval, nu lukt het haar om zelf uit een aanval te komen.

Marloes is privédetective waardoor ze ’s nachts vaak moet observeren. Dit doet ze voor vreemdgaan zaken, maar ook voor alimentatie- en werkgeverszaken. Vaak zit ze vermomd in haar auto te wachten. Remy koos ervoor om dakloos te zijn. Om geld te besparen greep hij naar speed en op zijn dieptepunt raakt hij verslaafd. Inmiddels is hij afgekickt en woont hij begeleid, maar zijn dag en nacht ritme is nog steeds flink ontregeld.


'Nachtdieren', maandag 13 maart om 21.15 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers