Dit zie je maandag in 'Radar'

zondag 11 februari 2024
Foto: AVROTROS © Elvin Boer 2023

Terwijl de Eerste Kamer druk in debat is over de mogelijke afschaffing van de salderingsregeling, passen sommige energiemaatschappijen nu al hun kosten aan voor zonnepaneelbezitters.

Wat er ook gaat gebeuren met salderen: mensen met zonnepanelen gaan meer betalen voor het leveren van stroom. Hoe meer je teruglevert, hoe hoger de kosten. Zijn er harde garanties dat die kosten niet de pan uit gaan rijzen? Minister Jetten voor Klimaat en Energie reageert in de uitzending.


Uit een 'Radar Panel'-onderzoek blijkt dat 52% van de 1,2 miljoen antidepressiva-gebruikers in Nederland niet is gewaarschuwd voor ontwenningsklachten toen ze begonnen met slikken. Van hen moest 87% zelf beginnen over stoppen bij hun arts. Ook de begeleiding bij het afbouwen schiet tekort.

'Radar', maandag 12 februari om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers