Dit zie je maandag in 'Radar'

zondag 11 februari 2024
Foto: AVROTROS © Elvin Boer 2023

Terwijl de Eerste Kamer druk in debat is over de mogelijke afschaffing van de salderingsregeling, passen sommige energiemaatschappijen nu al hun kosten aan voor zonnepaneelbezitters.

Wat er ook gaat gebeuren met salderen: mensen met zonnepanelen gaan meer betalen voor het leveren van stroom. Hoe meer je teruglevert, hoe hoger de kosten. Zijn er harde garanties dat die kosten niet de pan uit gaan rijzen? Minister Jetten voor Klimaat en Energie reageert in de uitzending.


Uit een 'Radar Panel'-onderzoek blijkt dat 52% van de 1,2 miljoen antidepressiva-gebruikers in Nederland niet is gewaarschuwd voor ontwenningsklachten toen ze begonnen met slikken. Van hen moest 87% zelf beginnen over stoppen bij hun arts. Ook de begeleiding bij het afbouwen schiet tekort.

'Radar', maandag 12 februari om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers