DJ Frank van der Lende gaat afzwemmen voor zijn C-diploma

maandag 12 juni 2017

Mag je als 28-jarige gewoon op zwemles om je C-diploma te halen? Dat vroeg Frank van der Lende zich enige tijd geleden hardop af tijdens zijn middagshow bij BNN op 3FM. 'Ja, dat mag', reageerden luisteraars massaal.

Frank werd onmiddellijk uitgenodigd om met een groep 7 uit Haarlem af te komen zwemmen. Om ervoor te zorgen dat hij straks echt met het felbegeerde papiertje het zwembad uitloopt krijgt hij vooraf nog een lesje van drievoudig Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband. Donderdag 15 juni is de grote dag. De beelden zijn gelijk terug te zien op de Facebookpagina en Instagram van Frank. Tussen 16.00 en 18.00 uur vertelt hij er alles over in zijn radioshow bij BNN op NPO 3FM.


Frank belde zojuist met Pieter om een afspraak te maken om te gaan trainen in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. Frank: 'Ik vind het echt heel spannend. Ik ben blij dat Pieter mij wil helpen, want ik kan dus helemaal niet zo goed zwemmen. En ik wil natuurlijk niet afgaan voor een stel 11-jarige snotneuzen.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers