DJ Jean start 'SLAM! Countdown'

maandag 4 december 2023

DJ Jean heeft de aftrap gegeven voor de 'SLAM! Countdown'. Tot en met zondag 31 december kunnen luisteraars dagelijks genieten van de 100 beste SLAM! hits uit een ander jaar.

Het radiostation telt af van oud naar nieuw, waarbij de muzikale reis vanmorgen is gestart in het jaar 2000 en zal eindigen op oudejaarsdag in het jaar 2023.


Trip down memory lane
SLAM! neemt luisteraars mee in een reis langs de hoogtepunten van bekende artiesten uit de zeroes, waaronder Black Eyed Peas, Daft Punk, Britney Spears, Eminem en Faithless. Daarnaast zullen de eendagsvliegen zorgen voor flink wat oh-ja-momenten, zoals Baha Man met ‘Who Let The Dogs Out’ en Basshunter met ‘Boten Anna’. Elke dag belooft een trip down memory lane te worden met de 100 beste SLAM! hits uit een ander jaar.

SLAM! Radio Director Martijn Zuurveen over de 'Countdown': 'Het einde van het jaar komt eraan en dat gaan we vieren! We tellen af van het jaar 2000 naar 2023, van oud naar nieuw. We knallen door de speakers met iedere dag de Top 100 van beste SLAM! hits uit een ander jaar. Kortom: SLAM! boost de feestmaand december.'

DJ Jean
DJ Jean is een icoon uit de Nederlandse (dance)geschiedenis. In de zeroes drukte hij een eigenzinnige stempel op de muziek van toen met hits als ‘Every Single Day’, ‘Lift Me Up’ en ‘Love Come Home’. Bovendien was hij een van de bekendste DJ’s uit de legendarische Amsterdamse club iT.

De 'SLAM! Countdown' is tot en met oudjaarsdag iedere dag -behalve op MixMarathon vrijdag- te horen van 9.00 tot 17.00 uur bij SLAM!

Persbericht SLAM!
https://www.slam.nl/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers