Doodsbange terriŽr in eerste aflevering van 'The Dog House'

maandag 21 september 2020

In de eerste aflevering belandt de doodsbange terriŽr Tiny in het asiel. Het baasje bij wie hij vijf jaar heeft gewoond moet naar het verpleeghuis, en nu moet Tiny de moed zien te vinden om het hart van een nieuwe eigenaar te veroveren.

Zou dat misschien lukken met Heather en Elliot? Deze dertigers willen Tiny graag een leren jasje aantrekken en hopen dat hij hun zonnetje in huis wordt, om Heather een beetje op te fleuren als ze in de put zit.

Daisy, een kindvriendelijke cairnterriër, is het enige hondje in het asiel dat zachtaardig genoeg wordt geacht voor de familie Kerry uit Peterborough. De kinderen, Georgia van acht en Phoebe van zes, hebben nog nooit een hond gehad en vinden het een reuze spannend idee dat Daisy straks mee naar huis gaat. Maar dan moet er eerst nog een hobbeltje worden genomen: durven ze het brave beestje wel te aaien?

En dan zijn er nog de jack russell Mozart en de onlangs achtergelaten staffordshire terriër Zeus. Zij dingen naar de gunsten van het echtpaar Paul en Elf. Na een operatie kan Paul sinds kort niet meer werken. Nu zoekt hij een maatje om de dag mee zoet te brengen. Is Mozart of Zeus de viervoeter die hij zoekt?

'The Dog House', dinsdag 22 september om 22.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers