Ed Sheeran: Jumpers for Goalposts-Live from Wembley bij BNN

donderdag 6 april 2017

Ed Sheeran heeft in slechts een paar jaar tijd ook internationaal veel succes. Hij begon met optreden in pubs en nu speelt hij in een uitverkocht Wembley Stadium voor meer dan 80.000 mensen.

Of hij nu voor een klein of groot publiek speelt: Ed Sheeran blijft zichzelf. Voor de menigte in het Wembley Stadium treedt hij net als altijd op met zijn gitaar en een effectpedaal. Vuurwerk, groots spektakel en achtergrondzangers ontbreken.


Sheeran zingt onder andere Lego House, Take It Back, The A Team, Think it out loud en covers van Feeling Good van Nina Simone, Everybody van The Backstreetboys en I was Made to Love her van Stevie Wonder. In dit concert ook doet hij ook een duet met Elton John; Don’t Go Breaking My Heart.

'Ed Sheeran: Jumpers for Goalposts-Live from Wembley', vrijdag 7 april om 22.10 uur bij BNN op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers