Een nieuw seizoen 'Met het Mes op Tafel' bij MAX

zondag 30 augustus 2020

Maandag 31 augustus gaat het nieuwe seizoen van 'Met het Mes op Tafel' van start! De kennis- en blufquiz van MAX is, telkens met twee weken pauze, van maandag tot en met donderdag rond 19.50 uur te zien op NPO 2. Herman van der Zandt is, zoals vertrouwd, de quizmaster.

Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van 'Met het Mes op Tafel' moet beschikken. Drie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.


De deelnemers kunnen vragen verwachten in de categorieën: aardrijkskunde, ambachten, beeldende kunst, film, geloof & bijgeloof, geschiedenis, hoe was het ook weer?, levende natuur, literatuur, schone schijn, muziek, rekenen & taal, sport, televisie en wetenschap & techniek.

Kijkers die over stalen zenuwen beschikken en mee willen doen aan 'Met het Mes op Tafel' kunnen zich hier aanmelden.

Met het Mes op Tafel-app

'Met het Mes op Tafel' zelf spelen? Met de officiële app dagen vrienden of willekeurige spelers elkaar uit om te pokeren met antwoorden. Klik hier voor meer informatie over de app.

'Met het Mes op Tafel
', vanaf 31 augustus (31-8 t/m 10-9, 28-9 t/m 8-10 en 26-10 t/m 19-11) elke maandag tot en met donderdag
 rond 19.50 uur op NPO 2.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'I Can See Your Voice' (RTL 4)

Nikkie de Jager is het gastpanellid. Ze kan veel, maar zingen is niet een van haar talenten. Het duet wordt vanavond gezonden door panellid Danny de Munk. Blijft er een mooie zangstem over en weet het panel alle niet-zangers weg te spelen?

'I Can See Your Voice', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers