Een nieuw seizoen 'Vlaamse Meiden die Rijden' bij PowNed

maandag 6 februari 2023
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2021

Na het succesvolle eerste seizoen van 'Vlaamse Meiden die Rijden' is vanaf 16 februari het tweede seizoen te zien op NPO 3. In 12 afleveringen vertellen bekende en nieuwe gezichten over hun bijzondere baan, het leven onderweg, het respect dat ze krijgen, de vooroordelen waarmee ze geconfronteerd worden en hoe het is om vrouw te zijn in een mannenwereld.

Bij vrachtwagenchauffeurs denken we al snel aan stoere brede kerels achter het stuur van enorme trucks. Maar er zijn ook meiden die dit zware vak uitoefenen. Allemaal hebben ze hun groot rijbewijs op zak en zijn ze niet meer weg te slaan uit hun vrachtwagencabine. Ze vervoeren van alles, van stenen tot vlees en graafmachines en kennen blindelings hun weg in het soms helse verkeer. In deze 12-delige serie volgen we vrouwen die hun meisjesdroom hebben waargemaakt en vrachtwagenchauffeur zijn geworden.


'Vlaamse Meiden die Rijden' wordt geproduceerd door Warner Bros. België. De serie wordt ook aangeboden op NPO Plus. Vanaf donderdag 16 februari om 20.25 uur bij PowNed op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers