Februari is goed gevuld op FOX

maandag 30 januari 2023
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2022

Florence, ItaliŽ. Vincenzo's (Alberto Paradossi) familie kan terugkijken op een lange geschiedenis binnen hun eigen voetbalclub. Terwijl ze nog steeds dromen van succes, lijkt de toekomst alles behalve rooskleurig.

Vincenzo houdt vast aan de hoop om een waardige zoon van zijn vader te zijn en zijn club naar glorie te leiden. Dan is er nog Maurizio Corridoni (Gaetano Bruno), de intrigerende paus van het Italiaanse voetbal die ervan droomt het voetbal terug te brengen naar wat het vroeger was. Italiaanse clubs met Italiaanse eigenaars en Italiaanse spelers. Wanneer Vincenzo gedwongen wordt 50% van de club te verkopen aan Chinese investeerders, weet hij niet dat hij de woede van een machtige vijand oproept.


THE NET - POWER PLAY
Vanaf 6 februari, elke maandag een dubbele aflevering om 20.00 uur op FOX.

NIEUW
THE EQUALIZER S1

In de remake van de 2014s film 'The Equalizer', stapt de actrice Queen Latifah in de rol van Robin McCall die toen destijds werd gespeeld door de welbekende Denzel Washington. Kijk het eerste seizoen op FOX waar de mysterieuze voormalige CIA-agent, die al zijn vaardigheden moet gebruiken om mensen te helpen die nergens anders terecht kunnen.

Vanaf 27 februari, elke maandag een dubbele aflevering om 20.00 uur op FOX.

NIEUW SEIZOEN
9-1-1 S6

Het team van de 118 is terug met een nieuw seizoen vol actie en drama. Wanneer de motor van een luchtschip in brand vliegt, moet de 118 slachtoffers redden in en rond een stadion. Bobby en Athena bespreken de plannen voor hun huwelijksreis. Maddie en Chimney gaan in relatietherapie.

Vanaf 15 februari, elke woensdag een dubbele aflevering om 20.35 uur op FOX.

ESPN OP FOX
TOTO KNVB BEKER

ACHTSTE FINALES
Op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 februari zendt FOX de achtste finales van de TOTO KNVB beker wedstrijden live uit. De wedstrijden starten om 21.00 uur.

KWARTFINALES
Op dinsdag 28 februari, woensdag 1 en donderdag 2 maart zendt FOX de kwartfinales van de TOTO KNVB beker wedstrijden live uit. De wedstrijden starten om 21.00 uur.

ESPN op FOX vanaf 20.00 uur.

ONGOING
NANCY DREW S3

'Nancy Drew' keert terug met een nieuw seizoen waarin Nancy's mysterieuze familielid Temperance Hudson terugkeert naar Horseshoe Bay. Nancy's hoop om haar stad te verlaten om te gaan studeren zal door deze nieuwkomer worden ontspoord, en haar lot zal verweven raken met dat van haar grootste vijand tot nu toe.

Elke maandag een dubbele aflevering om 22.00 uur op FOX.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers