FOX & Relax in augustus op FOX

zondag 31 juli 2022
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2022

Vanaf maandag 1 augustus zie je op FOX de allerbeste films! Elke maandag, donderdag en vrijdag kun je de avond vullen met kaskrakers zoals 'Slumdog Millionaire' en 'The Others', dramatisch genieten met filmes zoals 'Tully' en 'You Were Never Really Here' of terug in de tijd stappen met klassiekers als 'Jackie' en 'Elizabeth, The Golden Age'.

Pak dus de popcorn en chips en gun jezelf een avondje vrij!


Vanaf 1 augustus, elke maandag vanaf 20.00 uur, elke donderdag vanaf 21.00 uur en elke vrijdag vanaf 22.00 uur op FOX.

NIEUW SEIZOEN
NANCY DREW S2

Tiener Nancy Drew is een briljante amateurdetective. Als haar moeder komt te overlijden, gaan haar plannen om te studeren niet door en besluit ze te stoppen met haar speurwerk. Maar dan wordt een rijke vrouw vermoord en valt de verdenking op Nancy en vier leeftijdsgenoten. Ze besluiten de moord te onderzoeken om hun naam te zuiveren. Al gauw komen ze van het ene in het andere mysterie terecht en worden ze zelfs achtervolgd door een geest.

Vanaf 22 augustus, elke maandag een dubbele aflevering vanaf 22.00 uur op FOX.

NIEUWE AFLEVERINGEN
9-1-1 LONE STAR S3

Seizoen 3 begint met voldoende spanning wanneer een onverwacht koufront een ijsstorm naar Austin brengt en noodsituaties veroorzaakt. Ondertussen moet Owen omgaan met de sluiting van de 126 en wennen Tommy, T.K. en Nancy aan hun nieuwe baan. Judd en Grace bereiden zich voor op de komst van hun eerste baby.

Elke woensdag om 21.30 uur op FOX.

NIEUWE AFLEVERINGEN
HUDSON & REX S4

'Hudson & Rex' zijn terug! Detective Charlie Hudson en zijn trouwe partner Rex staan ook dit seizoen weer klaar om misdaden in Newfoundland op te lossen. Ze gaan onder andere op jacht naar een duo dat het heeft voorzien op kampeerders, een popster helpen haar onschuld te bewijzen en op zoek naar een piratenschat.

Elke woensdag om 20.35 uur op FOX.

NIEUWE AFLEVERINGEN
CHICAGO MED S7

Het meest bekwame medische team van de stad redt levens, terwijl ze daarnaast hun privé-levens ook op de rit proberen te houden. Will Halstead keert terug naar Med om Goodwin te helpen met een geheim onderzoek. Archer en Charles hebben te maken met een tweeling die erop staat identiek te zijn van binnen en van buiten.

Elke dinsdag om 20.05 uur op FOX.

NIEUWE AFLEVERINGEN
CHICAGO P.D. S9

Volg District 21 van de Chicago Police Department, dat bestaat uit twee duidelijk verschillende groepen: de geüniformeerde politie en de Intelligence Unit. Burgess vecht voor haar leven terwijl Sam Miller wanhopig op zoek is naar de moordenaar van haar zoon. Voight en Upton verwerken de nasleep van hun dodelijke beslissing.

Elke dinsdag om 21.00 uur op FOX.

NIEUWE AFLEVERINGEN
THE NIGHT SHIFT S2

De serie volgt de nachtdienst in het San Antonio Memorial Hospital, waar drie van de artsen een connectie hebben met het Amerikaanse leger. Dr. TC Callahan is een voormalige arts van het Amerikaanse leger die aanvankelijk symptomen van het PTSD-type vertoont, nadat hij zijn broer vlak voor hem op het slagveld heeft zien sterven. Hij overtreedt regelmatig de regels en maakt ruzie met zijn ex-vriendin en het pas aangestelde hoofd van de nachtploeg, Dr. Jordan Alexander.

Elke dinsdag een dubbele aflevering om 22.00 uur op FOX.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers