Goedgevulde uitzending van 'Groenteman Op Zondag'

zaterdag 10 februari 2024
Foto: © BNNVARA 2024

Gijs Groenteman gaat in gesprek met comédienne Lisa Ostermann over haar succesvolle tweede voorstelling 'Makkelijk in de omgang'. In de uitzending speelt Lisa een van de liedjes uit haar voorstelling.

Acteur Rick Paul van Mulligen en zijn broer, hoofdeconoom van het CBS, Peter Hein van Mulligen zijn de recensenten van dienst. Samen recenseren ze de voorstelling 'Harira!' van komiek Jawad es Soufi en de nieuwe bewerking 'Swan lake' door dansgezelschap 'Introdans'.


In de rubriek 'Teenage Kicks' een gesprek met muzikant Bertolf over zijn vroegste muzikale invloeden. Ook treedt hij op met de huisband van 'Groenteman Op Zondag'. Verslaggever Raïsha Zeegelaar ging langs bij 'Afrofuturistic Visions', de eerste solotentoonstelling van kunstenaar AiRich.

'Groenteman Op Zondag', zondag 11 februari om 19.25 uur bij BNNVARA op NPO 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers