'Jinek' dinsdag live vanuit de Amsterdamse Gashouder

dinsdag 17 januari 2023
Foto: RTL 4 - © RTL 2021

De talkshowtafel van Eva Jinek staat vanavond niet op de gebruikelijke plek in haar eigen studio naast Artis, maar middenin een gigantische lichtinstallatie in de Gashouder in het Amsterdamse Westerpark.

Op die plek is deze maand het spectaculaire audiovisuele kunstproject ‘Sora’ van het Japans-Franse kunstenaarsduo Nonotak te zien. In de uitzending krijgt de kijker alvast een voorproefje van deze bijzondere muzikale lichtshow die door Unfold.art naar Nederland is gehaald.


In deze uitzending van 'Jinek' is er natuurlijk ook aandacht voor de actualiteit, waaronder het bezoek van premier Mark Rutte en minister Wopke Hoekstra aan de Amerikaanse president Biden. En de comedians Ruben van der Meer, Philippe Geubels, Rayen Panday en Tineke Schouten zijn te gast over hun nieuwe tv-serie ‘Last One Laughing’ waarin tien Nederlandse komieken met elkaar de strijd aan gaan.

'Jinek' vanuit de Gashouder in Amsterdam is dinsdag 17 januari rond 22.00 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Streken van Van Boven' (AVROTROS)

Yvette gaat naar 't Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duivenbitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis.

'De streken van Van Boven', om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers