JUKE opnieuw uitgeroepen tot beste radiowebsite.

vrijdag 25 november 2022

JUKE.nl is door het publiek verkozen tot Website van het Jaar 2022 in de categorie Radio. Het online platform voor radio, non-stop muziek en podcasts verovert de titel voor het tweede jaar op rij.

Om deze titel in de wacht te slepen, nam JUKE het onder meer op tegen Nederland.fm en de websites van Nederlandse radiomerken. De prijs is gisteravond uitgereikt tijdens de Awardshow in Amsterdam.


De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste jaarlijkse online publieksprijs voor de beste websites van Nederland, georganiseerd door Multiscope en Emerce. Tijdens de 22ste editie van deze verkiezing zijn ruim 500.000 stemmen uitgebracht. Het Nederlandse publiek kon tot en met 21 oktober stemmen en koos in vierentwintig categorieën zijn favoriet, welke beoordeeld werd op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. JUKE heeft de tweede plaats voor de categorie ‘Populairste Website’.

Persbericht Talpa Network
https://juke.nl/
Meer artikels over JUKE

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers