Kansarme Turkse jongens onderzoeken hun dromen in een all inclusive hotel in '2Doc: ALL-IN'

maandag 13 juni 2022

In '2Doc: ALL-IN' worden de Turkse jongens Ismail en Hakan twee zomers lang gevolgd in een poging hun dromen waar te maken in het rijke Europa. Ze gaan aan de slag in een gigantisch all inclusive hotel aan de Turkse Rivièra.

Tussen de kleurrijke bikini's en oneindige stapels vieze borden, observeren ze de toeristen en ontdekken geleidelijk hoe groot de kansenongelijkheid is.  


Naarmate de vriendschap tussen de achttienjarige Ismail en 25-jarige Hakan groeit, wordt duidelijk hoe verschillend ze zijn. Kijkend naar de gasten van achter zijn buffet, lijkt Ismail's honger om de westerse wereld te ontdekken alleen maar toe te nemen. Terwijl Hakan worstelt om 'de niemand' te zijn die het hotelbedrijf van hem verlangt. Tevergeefs probeert hij om met de Russische toeristen te praten over Poesjkin en Dostojevski. Is het überhaupt mogelijk om je identiteit opzij te zetten voor het geld? En hoe ontwikkelt deze identiteit zich in een totaal andere cultuur? Aanvankelijke vriendelijkheid verandert in onverschilligheid naarmate Ismail en Hakan de absurde wereld van het westerse toerisme steeds beter leren kennen. Dit doet hen al snel de vraag stellen: welke dromen zijn echt de moeite waard om na te streven?

'2Doc: ALL-IN' is een coproductie van Cassette for Timescapes, HALAL, BNNVARA en VRT.

'2Doc: ALL-IN', dinsdag 14 juni om 23.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers