Kijk naar een speciale uitzending van 'WNL Op Zondag'

zaterdag 24 februari 2024

Deze zondag een speciale uitzending van 'WNL Op Zondag'. Informateur Kim Putters probeert de komende week de vastgeroeste formatie weer op gang te krijgen.

'WNL Op Zondag' helpt een handje. Met wetenschappers, ondernemers en opiniemakers over de grote uitdagingen waar ons land voor staat. Hoe zouden zij die problemen aanpakken? Het levert verrassende en interessante ideeën op.


Hoogleraar geneeskunde Marcel Levi buigt zich over de toekomst van de zorg. Hoe kan de kwaliteit van de zorg overeind worden gehouden in tijden van almaar stijgende zorgkosten.

Schrijver en wetenschapper Louise Fresco heeft een uitgesproken visie op voedselzekerheid en de verhouding tussen landbouw en natuur. Wat zou het kabinet als eerste moeten aanpakken?

Emeritus hoogleraar Jan Latten over bevolkingspolitiek, migratie, integratie en het belang van grote gezinnen.

Zakenvrouw Annemarie van Gaal ziet wel wat in een Minister van Eenvoud. Het kan allemaal veel eenvoudiger en efficiënter bij de overheid.

Kernfysicus Ralph Mackenbach over de energietrtansitie en de toekomst van kernfusie. Hoe ziet de wereld eruit als kernfusie echt van de grond komt.

'WNL Op Zondag', zondag 25 februari om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers