Klimaatgezant Jaime de Bourbon de Parme in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 16 december 2023

De zondag begint met Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'. Hierin veel ruimte voor opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondag live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam op NPO 1.


Prins Jaime de Bourbon de Parme
Klimaatgezant Jaime de Bourbon de Parme is te gast bij Rick Nieman. De prins vertegenwoordigde Nederland als klimaatgezant tijdens de klimaattop in Dubai. In 'WNL Op Zondag' blikt hij terug op COP28.  

Minister van Defensie Kajsa Ollongren
Zondagmorgen is minister van Defensie Kajsa Ollongren te gast in 'WNL Op Zondag'. De bewindsvrouw bespreekt de laatste ontwikkelingen in de oorlog in Oekraïne en vertelt over het belang van militaire steun.

SER-voorzitter Kim Putters
Voorzitter Kim Putters van de Sociaal-Economische Raad in gesprek over de nieuwe politieke verhoudingen en de stand van het land. In wat voor economie willen we eigenlijk wonen, werken en leven? En heeft Den Haag genoeg oog voor de burger.

Joop van den Ende
Producent Joop van den Ende is te gast bij Rick Nieman. Nog steeds is de theaterman volop aan de slag. Onlangs ging zijn nieuwe musical 'De Hospita' in première. In 'WNL Op Zondag' pleit hij voor meer aandacht voor cultuur.

'WNL Op Zondag', zondag 17 december om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers