Knallend het nieuwe jaar in met de 'Top 4000 Major Mix'!

donderdag 29 december 2022

Ook nog zo aan het nagenieten van de 'Top 4000'? Goed nieuws: Radio 10 gaat knallend het nieuwe jaar in met de 'Top 4000 Major Mix'! Al het beste van de grootste hitlijst aller tijden komt weer voorbij in een mix van 98 platen, gemaakt door Gert Jan Kuipers.

Zaterdag 31 december hoor je de 'Top 4000 Mayor Mix' vanaf 18.00 uur! op Radio 10!


Zorg je ervoor dat de champagne koud staat, de oliebollen zijn ingeslagen en de radio op 10 staat? Dan wordt het gegarandeerd een onvergetelijke jaarwisseling. Op naar 2023!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers