KRO-NCRV kinderpodcast 'Missie Voelspriet' komt met derde seizoen

vrijdag 21 juli 2023

Emmely Voelspriet en Boswachter Tim zijn terug met een derde seizoen van de kinderpodcast 'Missie Voelspriet'. Zaterdag 22 juli zijn de vier nieuwe afleveringen te beluisteren via alle podcastplatformen.

De KRO-NCRV serie duikt wederom in de wereld van de bijzondere insecten en wordt dit seizoen ingesproken door onder andere Carice van Houten, Stefan Stasse en Thomas Berge.


'Missie Voelspriet' gaat naar binnen en ontdekt de kleinste – bijna onzichtbare - huisgenootjes. Je hoeft niet op zoek met een vergrootglas, want door de 8D-beleving word je als luisteraar samen met Emmely Voelspriet zo klein als een insect en beleef je hun levensechte wereld alsof je er zelf bij bent. Niet alleen heel leerzaam (ook voor volwassenen), maar ook heel grappig en spannend. Voel je ze al kriebelen?

Gaststemmen
Je zou denken dat Boswachter Tim (bekend van 'Beestenbrigade') inmiddels toch wel elk diertje kent, maar ook hij komt nog elke dag rare en onbekende insecten tegen, zelfs binnen. Bijvoorbeeld de museumkever (met de stem van Joost Oomen) of de kokerjuffers (met de stemmen van Carice van Houten en Stefan Stasse). Emmely Voelspriet (Emmely de Wilt, NPO Radio 2) kan in ieder geval niet wachten om deze beestjes te ontmoeten.

Luister vanaf 22 juli naar het derde seizoen van 'Missie Voelspriet' bij KRO-NCRV in jouw favoriete podcastapp.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje' (RTL 4)

De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.

'Het Perfecte Plaatje', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers