'Leven Zonder Letters' portretteert Carlos

zondag 3 december 2023
Foto: AVROTROS - © Elvin Boer 2023

Frans Bauer daagt twaalf mensen die laaggeletterd zijn uit om hun grootste onzekerheid te lijf te gaan. Hun droom uit te laten komen. Maar vooral om te laten zien dat wanneer je om hulp vraagt er heel veel mogelijk is.

Na een moeilijke jeugd lukt het Carlos niet om zijn opleidingen af te maken. Desondanks wil hij graag werken en is hij gemotiveerd om andere jongeren te helpen die het zwaar hebben in hun jeugd. Carlos droomt ervan een Dance Battle te organiseren. Veertig jaar lang heeft Ria niet meer geschreven na een vervelende ervaring. Als haar dochter overlijdt en zij door het grote verdriet haar stem kwijtraakt, besluit ze dat er iets moet veranderen. Ze gaat terug naar school en schrijft brieven aan haar overleden dochter. De brieven uit die tijd heeft ze nooit terug durven lezen. Samen met Frans haalt ze deze voor het eerst weer tevoorschijn…


'Leven Zonder Letters', maandag 4 december om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Married At First Sight' - Carlo Boszhard

Jeffrey en Jerney sluiten hun huwelijksreis af en worden op Schiphol warm onthaald door hun kinderen. Bastiaan en Suzanne gaan samenwonen. Slaat bij hen de vonk over in de huiselijke omgeving van Suzanne? En tijdens het eindgesprek valt definitief het doek voor een van de stellen.

'Married At First Sight', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers