Luister van 27 maart naar 'Het Basispakket' op Radio Veronica

zondag 26 maart 2023

Van maandag 27 maart t/m vrijdag 7 april hoor je 'Het Basispakket' op Radio Veronica: de tracks die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben.

Van The Rolling Stones’ Sympathy For The Devil tot When Doves Cry van Prince: het zijn liedjes die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben. Daar helpen je vrienden van Radio Veronica natuurlijk graag bij!


'Het Basispakket'
'Het Basispakket' is gevuld met onverwoestbare klassiekers, maar ook met wonderschone liedjes die nooit het absolute hoofdpodium haalden. Met bands die hele stromingen veroorzaakten tot artiesten die op hun eigen eiland uitgroeiden tot de iconen van hun tijd.

Veronica draait de tracks uit 'Het Basispakket' op alfabetische volgorde. Green Day mag dus bijvoorbeeld al op 27 maart komen opdraven met American Idiot, terwijl Ziggy Stardust van David Bowie pas op 7 april aan de beurt is.

Je krijgt als luisteraar één keer per uur een wildcard om ook jouw favoriet aan 'Het Basispakket' toe te voegen. Zo ben je met dit pakket van A tot Z verzekerd van goede platen!

Luister naar 'Het Basispakket'
'Het Basispakket' start op maandag 27 maart om 9.00 uur en is vanaf dan t/m vrijdag 7 april elke dag te horen op Radio Veronica.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers