Luister van 27 maart naar 'Het Basispakket' op Radio Veronica

zondag 26 maart 2023

Van maandag 27 maart t/m vrijdag 7 april hoor je 'Het Basispakket' op Radio Veronica: de tracks die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben.

Van The Rolling Stones’ Sympathy For The Devil tot When Doves Cry van Prince: het zijn liedjes die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben. Daar helpen je vrienden van Radio Veronica natuurlijk graag bij!


'Het Basispakket'
'Het Basispakket' is gevuld met onverwoestbare klassiekers, maar ook met wonderschone liedjes die nooit het absolute hoofdpodium haalden. Met bands die hele stromingen veroorzaakten tot artiesten die op hun eigen eiland uitgroeiden tot de iconen van hun tijd.

Veronica draait de tracks uit 'Het Basispakket' op alfabetische volgorde. Green Day mag dus bijvoorbeeld al op 27 maart komen opdraven met American Idiot, terwijl Ziggy Stardust van David Bowie pas op 7 april aan de beurt is.

Je krijgt als luisteraar één keer per uur een wildcard om ook jouw favoriet aan 'Het Basispakket' toe te voegen. Zo ben je met dit pakket van A tot Z verzekerd van goede platen!

Luister naar 'Het Basispakket'
'Het Basispakket' start op maandag 27 maart om 9.00 uur en is vanaf dan t/m vrijdag 7 april elke dag te horen op Radio Veronica.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers