Luisteraars laten muziek voor zich spreken op Valentijnsdag

maandag 1 februari 2016

Op Valentijnsdag ligt de programmering van Classic FM deels in handen van de luisteraars. Van 1 tot en met 7 februari kunnen er via de site speciaal voor geliefden muziekstukken worden aangevraagd met een korte motivatie.

Op 14 februari van 08.00 uur tot middernacht laat het non-stop klassieke muziekstation met Ode aan de Liefde de muziek voor luisteraars spreken en kunnen zij worden verrast.


De meest aangevraagde composities vorig jaar waren:

1.Ástor Piazzolla - Adiós Nonino
Dé tango die met liefde en weemoed wordt verbonden. Wie heeft het niet gezien: de traan die over Maxima’s wang biggelde tijdens haar huwelijk met Koning Willem Alexander.

2.Antonio Vivaldi – Vier Jaargetijden
'Totdat de dood ons scheidt.' Net zo goed totdat de seizoenen ophouden te bestaan, want in het beste geval houdt de liefde eeuwig aan. Veel luisteraars bedankten hun partner voor de steun door alle jaargetijden heen.

3.Yiruma – River Flows In You
Een muziekstuk dat zowel bij liefdesvreugde als ook liefdesverdriet past. Een voorbeeld van eigentijdse pianomuziek waarbij luisteraars lekker weg kunnen dromen.

Exclusieve VIP kaarten
Luisteraars maken met hun aanvraag kans op twee exclusieve VIP kaarten voor het Valentijn Classics-concert in het Concertgebouw op 14 februari. Bij dit romantische concert zit een uitgebreid arrangement inbegrepen met onder meer diner en koffie voorafgaand aan het concert en prosecco met luxe hapjes in de pauze.

Persbericht Classic FM
http://www.classicfm.nl

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers