Luistercijfers: SLAM! breekt wederom records

dinsdag 18 oktober 2022

SLAM! is niet te stoppen. Het pop & dance station van Nederland blijft records breken. In de doelgroep Mannen 20-34 jaar scoort de zender in aug-sep '22 een marktaandeel van 7,5%. Dit is het hoogste marktaandeel sinds het bestaan van de zender. Ook in de doelgroep 20-49 jaar laat SLAM! een forse groei zien.

In de periode aug-sept ’22 scoort het station in deze doelgroep een marktaandeel van 3,2%. Dit het hoogste marktaandeel in deze periode sinds 2011. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek, uitgevoerd door GfK, die zojuist bekend zijn gemaakt.


Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: 'Wat een ongekende luistercijfers! Het is fantastisch om te zien dat onze nieuwe ‘Boost Your Life’ belofte en nieuwe programmering zijn vruchten afwerpt. Een groot compliment voor ons team! We knallen uiteraard vol energie door. We staan aan de vooravond van Amsterdam Dance Event (ADE). Vanaf morgen zijn we 360 graden live te horen en te zien vanuit Amsterdam, waarbij we luisteraars trakteren op interviews met ’s werelds beste dj’s, doen verslag vanaf de tofste feesten én natuurlijk komen grootheden zoals Armin van Buuren, Joris Voorn, Nicky Romero en Sam Feldt langs voor een live-set. Kortom: niemand kan om SLAM! heen.'

SLAM! pakt vanaf 19 oktober groots uit. Het station is van woensdag 19 oktober tot en met zaterdag 22 oktober tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) live te horen vanuit het epicentrum van de dancemuziek; Amsterdam. De SLAM!-studio verhuist speciaal voor ADE naar het Room Mate Aitana Hotel. SLAM! zorgt vanaf deze unieke locatie dat heel Nederland én de hele wereld ADE kan meemaken via radio, het YouTube kanaal SLAM! Music, SLAM! TV en Twitch.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers