Man bijt hond is terug

vrijdag 2 september 2005

Vanaf maandag 5 september is Man bijt hond er weer met actuele uitzendingen...


ONG>NIEUW: Van Lutjelollum naar Limmel
Vanaf vandaag trekt Man bijt hond weer door het land.
Van Friesland tot Limburg belt Man bijt hond spontaan aan bij Hollandse voordeuren op zoek naar verrassende, ontroerende of opmerkelijke verhalen. Op de lijn Lutjelollum Limmel starten we vandaag in Lutjelollum. Daar bellen we aan bij een echtpaar dat altijd kind is gebleven.

NIEUW: "De minuut van"
In 'De minuut van' kan de kijker zich rechtstreeks richten tot het volk. Man bijt hond geeft mensen exact zestig seconden de tijd om iets te zeggen, te vragen, of te laten zien. Vandaag laat Peter ten Berge zijn uitvinding zien.

TERUG VAN WEGGEWEEST: Het Man bijt hond journaal
Elke dag in Man bijt hond aandacht voor het kleine nieuws in "Het Man bijt hond-journaal". Christine heeft al sinds haar 22ste een spierziekte. Omdat ze niet kan lopen of zitten is ze afhankelijk van haar elektrische rolbed. Anderhalf jaar geleden kreeg ze het speciale bed, maar nu blijkt het op de meest onverwachte momenten op hol te slaan. Ze heeft dit probleem bij de gemeente aangekaart en wordt nu van het kastje naar de muur gestuurd, want alle instanties verwijzen naar elkaar. Een verslag ter plaatse.

Reportage: "Dancing with the Dogs"
Sinds het tv programma Dancing with the stars is stijldansen weer helemaal hot. We dansen graag de tango, chachaca of Weense wals. Maar Phil Morgan uit Sint-Jansteen danst wel met een heel bijzondere danspartner, namelijk met haar hond MhChado. Vandaag doet ze voor de eerste keer mee met een doggy dance wedstrijd. En natuurlijk gaan ze voor het goud!

Andere vertrouwde rubrieken zoals de Babbelbox en Ons kent ons zijn ook weer terug en natuurlijk aandacht voor de actualiteiten!

'Man bijt hond', maandag 5 september 2005, 19.00 uur, NCRV, Nederland 1.

ncrv.nl/manbijthond.

Persbericht NCRV
http://www.ncrv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers