Met Qmusic naar het allerlaatste Groots met een Zachte G-concert

zondag 19 mei 2024

Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 mei maken luisteraars bij Qmusic kans op het winnen van tickets voor het allerlaatste Groots met een Zachte G-concert ooit, op woensdag 26 juni in het Philips Stadion in Eindhoven.

Guus Meeuwis beleeft met Groots deze zomer de grote finale. Met 7 uitverkochte shows en nog slechts enkele tickets voor de laatste avond beschikbaar, krijgen Qmusic-luisteraars de kans om bij dit slotakkoord aanwezig te zijn.


Nooit eerder gaf een Nederlandse artiest zoveel stadionconcerten als Guus Meeuwis. Meer dan zeventig keer stond hij in het Philips Stadion voor meer dan twee miljoen bezoekers. Groots met een Zachte G werd een van de langstlopende concertreeksen van de Benelux, maar na dit jaar stopt Groots dan toch echt.

De geheimen van Groots
Ter ere van deze laatste concertreeks deelt Guus Meeuwis op Qmusic hoogstpersoonlijk interessante feitjes over Groots met een Zachte G. Van een leuk verhaal, tot een geheim van achter de schermen of een uitzonderlijke gebeurtenis tijdens een van de concerten. Qmusic laat deze feitjes van maandag 20 tot en met vrijdag 24 mei op de radio horen, maar laat ook een belangrijk woord uit het verhaal weg. Wanneer luisteraars het juiste missende woord appen in de Qmusic-app maken zij kans op twee tickets voor het allerlaatste Groots met een Zachte G-concert op woensdag 26 juni in het Philips Stadion in Eindhoven.

Qmusic DJ’s zetten de toon
Om het publiek alvast in een grootse stemming te brengen, laten afwisselend de Qmusic DJ’s Mattie Valk, Joost Swinkels, Tom van der Weerd, Menno Barreveld, Edwin Noorlander en Lars Boele tijdens het voorprogramma van de Groots met een Zachte G-concerten van zich horen. Met knallende hits zorgen zij dat de sfeer er alle avonden meteen goed in zit.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers