Minister Geoffrey van Leeuwen bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 3 februari 2024

De zondag begint met Rick Nieman en WNL Op Zondag met opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagm live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Minister Geoffrey van Leeuwen
Zondagmorgen is demissionair minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Geoffrey van Leeuwen te gast bij Rick Nieman. Over de humanitaire hulp aan Gaza en de handel met Afrika.

CDA-leider Henri Bontenbal
CDA-partijleider Henri Bontenbal is enthousiast over de bestseller 'Not the End of the World' van Hannah Ritchie. Volgens de politicus is het klimaatboek ‘geen doemverhaal, maar een hoopvol boek over klimaat & milieu.’

Vitens-topman Jelle Hannema
Topman Jelle Hannema van drinkwaterbedrijf Vitens is te gast bij Rick Nieman over de toekomst van de drinkwatervoorziening. Deze week werd bekend dat de bouw van 300.000 woningen op de tocht staat omdat ze mogelijk niet op de waterleiding kunnen worden aangesloten.

Componisten Anne-Maartje Lemereis en Jan-Willem Rozenboom
Componist des Vaderlands Anne-Maartje Lemereis en pianist en componist Jan-Willem Rozenboom over het belang van muziekonderwijs en het overbrengen van muziekliefde aan de nieuwe generatie.

'WNL Op Zondag', zondag 4 februari om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers