Minister Hanke Bruins Slot bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 23 december 2023

Zondag een speciale kersteditie van 'WNL Op Zondag'. Presentator Rick Nieman bespreekt het nieuws van dit weekend en blikt met zijn gasten terug op nieuwsmomenten en kwesties van het afgelopen jaar.

Deze speciale 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt zondagmorgen live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam om 10.00 uur op NPO 1.


Minister Hanke Bruins Slot
Zondagmorgen is minister Hanke Bruins Slot van Buitenlandse Zaken te gast bij Rick Nieman. De bewindsvrouw blikt terug op het afgelopen jaar waarin de strijd tussen Hamas en Israel en de oorlog in Oekraïne een bepalende rol speelde.

Schrijver Pieter Waterdrinker
Schrijver Pieter Waterdrinker vertelt over kerstdis in Rusland en de manier waarop de Russen internationale diplomatie bedrijven via vork en mes. Ook gaat de voormalige Rusland-correspondent in op de positie van president Poetin.

Ghislaine Plag
Radiopresentatrice Ghislaine Plag neemt afscheid van haar populaire radioprogramma Spraakmakers. Voor 'WNL Op Zondag' kiest ze de Spraakmakers van 2023 en bespreekt nieuwsmomenten van het afgelopen jaar.

Anna Dijkman en Mathijs Bouman
Om en om schrijven Anna Dijkman en Mathijs Bouman dagelijks een column in Het Financieele Dagblad. Ze maken de rekening op van 2023. Wat viel hen op in de economie van het afgelopen jaar? Van graaiflatie tot zombiebanen.

'WNL Op Zondag', zondag 24 december om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers