Minister Hugo de Jonge te gast in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 28 mei 2022

De zondag begint met Rick Nieman. Dit seizoen in 'WNL Op Zondag' nog meer opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er dit seizoen extra aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Minister Hugo de Jonge
Zondagmorgen is minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsman zet huisvesting hoog op de agenda en neemt het voortouw voor het bouwen van nieuwe woningen.

Afscheidsinterview Kim Putters
Directeur Kim Putters van het Sociaal en Cultureel Planbureau is te gast in 'WNL Op Zondag'. Volgens de SCP-directeur is er meer toekomstperspectief nodig, een verhaal over en voor Nederland.

Europarlementariër Assita Kanko
Europarlementariër Assita Kanko van de N-VA is te gast bij Rick Nieman over vrijheid en vrouwenrechten. Assita Kanko wordt ook wel de Vlaamse Ayaan Hirsi Ali genoemd.

Luchtvaartjournalist Yteke de Jong en ANVR-voorzitter Frank Oostdam
Luchtvaartjournalist Yteke de Jong en ANVR-directeur Frank Oostdam zijn te gast in 'WNL Op Zondag'. Over de chaos op Schiphol en de gevolgen voor de luchtvaartindustrie en de reizigers.

'WNL Op Zondag', zondag 29 mei om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers