Nederlandse Costello van Steenis vecht bij Bellator 233 op Spike

vrijdag 8 november 2019

De Nederlandse Costello 'The Spaniard' van Steenis gaat tijdens Bellator 233 voor het eerst in zijn carriѐre het main event verzorgen. Costello neemt het op tegen de Amerikaan John Salter.

Dit is precies de tegenstander die van Steenis in gedachten had na zijn spectaculaire overwinning tegen Mike Shipman in Londen. Bellator 233 wordt op 8 november gehouden in Thackerville, Oklahoma, Verenigde Staten en is op zaterdag 9 november om 21.30 uur in Nederland exclusief te zien op Viacom-zender Spike.


Costello van Steenis gaat als een komeet in Bellator. Hij wist alle vier zijn partijen bij deze organisatie winnend af te sluiten en driemaal deed hij dit voortijdig via een TKO. Van Steenis traint bij Team Kops en maakte zijn debuut voor Bellator in 2017. Vooral in zijn laatste partij tegen Mike Shipman wist van Steenis indruk te maken. Engelsman Shipman was hét talent van de divisie en mocht zich in zijn eigen land naar een titelgevecht knokken. Van Steenis dacht hier echter anders over en via een spectaculaire TKO in de tweede ronde wist hij de schijnwerpers op zich te krijgen. Een overwinning op Salter brengt van Steenis heel dichtbij een titelgevecht.

Benieuwd naar het gevecht tussen Costello van Steenis en John Salter? Kijk dan zaterdag 9 november om 21.30 uur naar Bellator 233 op Spike.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Spaanse Dorp: Zarra' (RTL 4)

De slechte sfeer tussen Sabrina en Matthew en Raymond en Bianca blijft Jaap en Jochem dwars zitten. Daarom besluiten ze langs te gaan bij het kunstenaarsstel om te proberen te bemiddelen. Het is een belangrijke dag voor Matthew en Sabrina, want zoon Lenny komt aan op het vliegveld van Valencia.

'Het Spaanse Dorp: Zarra', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers