Nederlandse Costello van Steenis vecht bij Bellator 233 op Spike

vrijdag 8 november 2019

De Nederlandse Costello 'The Spaniard' van Steenis gaat tijdens Bellator 233 voor het eerst in zijn carriѐre het main event verzorgen. Costello neemt het op tegen de Amerikaan John Salter.

Dit is precies de tegenstander die van Steenis in gedachten had na zijn spectaculaire overwinning tegen Mike Shipman in Londen. Bellator 233 wordt op 8 november gehouden in Thackerville, Oklahoma, Verenigde Staten en is op zaterdag 9 november om 21.30 uur in Nederland exclusief te zien op Viacom-zender Spike.


Costello van Steenis gaat als een komeet in Bellator. Hij wist alle vier zijn partijen bij deze organisatie winnend af te sluiten en driemaal deed hij dit voortijdig via een TKO. Van Steenis traint bij Team Kops en maakte zijn debuut voor Bellator in 2017. Vooral in zijn laatste partij tegen Mike Shipman wist van Steenis indruk te maken. Engelsman Shipman was hét talent van de divisie en mocht zich in zijn eigen land naar een titelgevecht knokken. Van Steenis dacht hier echter anders over en via een spectaculaire TKO in de tweede ronde wist hij de schijnwerpers op zich te krijgen. Een overwinning op Salter brengt van Steenis heel dichtbij een titelgevecht.

Benieuwd naar het gevecht tussen Costello van Steenis en John Salter? Kijk dan zaterdag 9 november om 21.30 uur naar Bellator 233 op Spike.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers