Nieuw bij KINK: 'De KINK 90's Party' en 'KINK 00's Party'

donderdag 1 juni 2023

Twee nieuwe programma's op KINK! Vanaf nu hoor je op vrijdagavond 'KINK 90's Party', en op zaterdagavond 'KINK 00's Party' met de fijnste muziek uit die twee decennia!

Als jij dol bent op de alternatieve muziek uit de jaren 90 en 00, dan zit je vanaf nu helemaal goed op de vrijdagavond en zaterdagavond van KINK!


KINK-dj Stefan Koopmanschap: 'Ik groeide op in de jaren '80 met de muziek van mijn vader, maar in de jaren '90 begon ik mijn eigen muzieksmaak te ontwikkelen. Je zou kunnen zeggen dat de jaren '90 en '00 grotendeels mijn muzieksmaak hebben gevormd. Om die reden is het te gek om me op vrijdag op de jaren '90 te kunnen focussen en dan op zaterdag door de '00's te mogen reizen. Ik heb er heel veel zin in'.

'KINK 90's Party' hoor je vanaf nu elke vrijdagavond tussen 21.00 en 00.00 uur, en 'KINK 00's Party' op zaterdagavond tussen 21.00 en 00.00 uur.

Persbericht KINK
https://kink.nl/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers