Nieuw seizoen 'Van Onschatbare Waarde' vanaf woensdag op NPO 1

dinsdag 25 augustus 2020

Dionne Stax presenteert vanaf woensdag 26 augustus om 20.35 uur op NPO 1 een nieuw seizoen van 'Van Onschatbare Waarde'. In dit MAX-programma krijgen verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts.

Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug. De gerenommeerde experts in 'Van Onschatbare Waarde' zijn net als vorig seizoen: Ilse Daatselaar, Arnold Wegh, Bert Degenaar en Bas Jonker.


Aflevering 1: o.a. een Colenbrander-vaas en Willem van Oranje ter paard
In de eerste aflevering zien we onder anderen Willemien. Zij erfde jaren geleden een keramieken vaas van Theo Colenbrander, van haar ouders. Haar moeder heeft de vaas op haar beurt geërfd van professor Ter Veen, een bekende geograaf uit Amsterdam. Haar moeder woonde vroeger bij hem en zijn vrouw in huis en ze was altijd onder de indruk van de vaas. Na zijn overlijden in de jaren 70 heeft de moeder van Willemien de vaas van Ter Veen gekregen.

Ook zien we Sjako. Hij is een verwoed verzamelaar van bronzen beelden en probeert een bijzonder exemplaar te verkopen aan één van de Van onschatbare waarde-experts. Sjako heeft er inmiddels zo veel dat ze tot in de badkamer zijn uitgestald. De schoonmaakster heeft er een hele klus aan. Maar er moeten er nu echt een paar weg. Bij 'Van Onschatbare Waarde' hoopt hij een beeld van Willem van Oranje te paard, een kleine versie van het metershoge beeld op het Noordeinde in Den Haag, te verkopen.

'Van Onschatbare Waarde', elke woensdag rond 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers