Nieuwe afleveringen van '9-1-1' (ook 'Lone Star') op FOX

zondag 1 mei 2022
Foto: FOX - © The Walt Disney Company Benelux 2022

'9-1-1' seizoen 5 is terug! In de winterfinale van '9-1-1' stond Eddie op een splitsing en was zijn toekomst met de 118 onduidelijk. Wanneer de serie dit voorjaar terugkeert, schieten Athena, Bobby en de 118 te hulp om een gezin te redden wiens pick-up truck is uitgerust met een pijpbom.

Buck neemt een impulsieve relatiebeslissing en het team verwelkomt twee nieuwe leden.


Elke woensdag om 20.35 uur op FOX.

9-1-1 LONE STAR S3
Seizoen 3 begint met voldoende spanning wanneer een onverwacht koufront een ijsstorm naar Austin brengt en noodsituaties veroorzaakt. Ondertussen moet Owen omgaan met de sluiting van de 126 en wennen Tommy, T.K. en Nancy aan hun nieuwe baan. Judd en Grace bereiden zich voor op de komst van hun eerste baby.

Elke woensdag om 21.30 uur op FOX.

DOC S2
Andrea Fanti heeft door een ongeluk een hersentrauma opgelopen waardoor hij de laatste 12 jaar van zijn geheugen verliest. Hij is niet langer de briljante en gezaghebbende arts waar hij zijn reputatie op heeft gebouwd, maar een eenvoudige patiënt. Met een leven zonder herinneringen, komt hij terecht in een onbekende wereld waar zijn dierbaren plotseling vreemden zijn geworden en het ziekenhuis de enige plek is waar hij zich echt thuis voelt.

Vanaf 26 april, elke dinsdag een dubbele aflevering om 20.00  uur op FOX.

CHUCKY S1
Heb je seizoen één gemist? Kijk dan in april alsnog het hele seizoen bij FOX. Wanneer de 14-jarige beginnende kunstenaar Jake Wheeler een vintage Good Guy-pop koopt op een rommelmarkt, met de bedoeling deze te gebruiken in zijn nieuwste sculptuur, zal zijn jonge leven voor altijd veranderen - ten goede en ten kwade.

Elke maandag een dubbele aflevering om 22.00 uur op FOX.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers