NPO 3FM keert terug naar de zeroes met 'Zeroes Top 1003'

zondag 5 februari 2023

Zeg je zeroes, dan zeg je MSN, pratende Furby's, urenlang scoubidouen, de tongzoen van Britney Spears, Madonna en Christina Aguilera en je vrienden een krabbel sturen op Hyves. NPO 3FM keert terug naar het iconische decennium!

Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 februari zijn de favoriete hits uit de zeroes te horen in de 'Zeroes Top 1003'. Rapper en zeroes-held Brainpower opende vanochtend de stembussen bij 3FM-dj’s Rob Janssen, Wijnand Speelman en Jorien Renkema tijdens het 'We Want More Zeroes'-uur.


Stemmen op de 'Zeroes Top 1003' kan tot en met vrijdag 10 februari via 3fm.nl/zeroes. Eddy Keur sluit in Keur in de Middag de stembussen, waarna vanaf maandag 13 februari de enige echte Zeroes-lijst te horen is op 3FM.

Zeroes Stemweek
In de stemweek staat 3FM al volop in het teken van de zeroes. Zo organiseert 'Rob en Wijnand & de Ochtendshow' op woensdag 8 februari het ‘Jan Peter Balkenende Skate Klassement’ en komt Blanks een zeroes mash-up doen. Diverse 3FM-programma’s krijgen een zeroes-tintje door extra tracks uit de zeroes te draaien en zo inspiratie te geven voor de lijst. Middagshow Barend en Benner brengt ‘Bandje Besta Je Nog’, waarbij ze artiesten bellen uit de toen zo populaire boy- en girlbands. 3FM-dj’s Jamie en Olivier geven in VoorAan ongevraagd, niet bindend maar wel aanradend stemadvies voor de 'Zeroes Top 1003' en Jaimy de Ruijter doopt ‘Back To Live’ om tot livetracks uit de zeroes.

'Zeroes Top 1003'
Op maandag 13 februari start de 'Zeroes Top 1003' met de allerbeste tracks uit de zeroes. De lijst, gekozen door de 3FM-luisteraar, is tot en met vrijdag 17 februari te horen. 'Rob en Wijnand & de Ochtendshow' ontvangt die week iedere ochtend tussen 08.00 en 09.00 uur een iconische gast uit de zeroes. Zo komt Jean Marie Pfaff, onder andere bekend van de zeroes hitserie 'De Pfaffs' langs, net als Henkjan Smits die in de zeroes furore maakte bij 'Idols', maar ook Jan Peter Balkenende, Patrick Lodiers en Kabouter Plop zijn gasten die voorbijkomen in de 'Zeroes Top 1003'-week.

De lijst is tot 23.00 uur te horen, daarna komen bij 3FM-dj’s Jamie en Olivier in VoorAan de nummers voorbij die de lijst nét niet hebben gehaald, afgewisseld met de beste live-optredens uit de zeroes. Op donderdag 17 februari presenteren zij een uitgebreide special over één van de meest legendarische albums uit de zeroes: Discovery van Daft Punk.

'We Want More Zeroes'
Ook na de 'Zeroes Top 1003' staat het decennium bij 3FM in de schijnwerpers tijdens het 'We Want More Zeroes'-uur. Gepresenteerd door ochtend-dj’s Rob Janssen en Wijnand Speelman, samen met Jorien Renkema. Elke werkdag tussen 09.00 en 10.00 uur zijn de beste zeroes tracks te horen om de werkdag goed te beginnen.

Stemmen op de 'Zeroes Top 1003' kan vanaf vrijdag 3 tot en met vrijdag 10 februari via 3fm.nl/zeroes. De 'Zeroes Top 1003' is van maandag 13 tot en met vrijdag 17 februari van 09.00 tot 23.00 uur te horen op 3FM, 3FM.nl en via de 3FM-app.

Persbericht NPO 3FM
https://www.npo3fm.nl

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers