NPO Radio 5 presenteert: 'De Week van de Jaren 70'

vrijdag 15 september 2023

NPO Radio 5 staat van zaterdag 16 tot en met vrijdag 22 september weer in het teken van 'De Week van de Jaren 70'. Zeven dagen lang draaien de dj's heerlijke klassiekers uit de seventies.

Van Eagles tot Kate Bush, van The Carpenters tot Fleetwood Mac en van ABBA tot The Cats.


Jan Rietman opent 'De Week van de Jaren 70' op zaterdag 16 september om 6.00 uur. De hele week draaien de dj’s onder meer hun favoriete singles uit de seventies. Ze laten eerst de bekende A-kant horen, later gevolgd door de doorgaans minder befaamde B-kant, die vaak onterecht onbekend is. Ook is er aandacht voor typische jaren 70-zaken, van woon- en modetrends tot belangrijke nieuwsgebeurtenissen.

Stemmenspel
Tijdens 'De Week van de Jaren 70' kunnen luisteraars meedoen aan Het Stemmenspel. In elk programma zijn drie bekende stemmen uit het verleden te horen. De hamvraag is steevast: wie zei dit?

Toplijst
Afsluiter van 'De Week van de Jaren 70' is de door de luisteraars samengestelde 'Evergreen Toplijst van de Jaren 70', te horen op vrijdag 22 september van 6.00 tot 20.00 uur. Stemmen kan van zaterdag 16 september 8.00 uur tot en met woensdag 20 september 12.00 uur via nporadio5.nl.

Persbericht NPO Radio 5
https://www.nporadio5.nl/

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'112 Vandaag' bij RTL 5

Welke verhalen gaan schuil achter de meldingen, wat gebeurde er ter plaatse en hoe gaat het nu met de betrokkenen? Ook vraagt '112 Vandaag' de hulp van Nederland bij het oplossen van criminele activiteiten en misstanden.
'112 Vandaag', om 21.30 uur op RTL 5.

Dossiers