NPO Sterren NL organiseert de 'Sterren NL Piratenparty'

vrijdag 29 maart 2024
Foto: © AVROTROS 2022

Piratenmuziek is populairder dan ooit. Hits als Jouw Liefste Wens of Speel Niet Met M'n Voeten worden ieder weekend uit volle borst meegezongen in feesttenten of kroegen.

NPO Sterren NL Radio organiseert op zaterdag 30 maart de eerste Piratenparty ooit op de zender. AVROTROS-dj’s Marcel de Vries en Jan Paparazzi presenteren onder anderen de Sterren NL Piraten Top 50, draaien (piraten)verzoekjes en geven de hele avond prijzen weg.


Het programma ziet er als volgt uit:

17.00 - 19.00 uur - Sterren NL Piratenparty
19.00 - 22.00 uur - Sterren NL Piraten Top 50
22.00 - 00.00 uur - Sterren NL Piratenparty

Over Piratenmuziek
Piratenmuziek is een bepaalde vorm van het levenslied wat (nog) niet is doorgebroken bij het grote publiek. Het bestaat grotendeels uit Nederlandstalige muziek (of bands) uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80. De muziek wordt voornamelijk gedraaid bij (illegale) piratenzenders.

NPO Sterren NL Radio is te beluisteren via DAB+, de Sterren NL App, NPO Luister óf www.nposterren.nl.

'Sterren NL Piratenparty' en de 'Sterren NL Piraten Top 50', zaterdag 30 maart vanaf 17.00 uur bij AVROTROS op NPO Sterren NL Radio.

Persbericht AVROTROS

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers