Ontdek vrijdag de nummer 1 van de 'Evergreen Toplijst van de Jaren 60'

donderdag 22 februari 2024

De door luisteraars samengestelde 'Evergreen Toplijst van de Jaren 60' vormt de afsluiting van De Evergreen Week van de Jaren 60 en is vrijdag 23 februari te horen van 06.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5.

A Whiter Shade Of Pale van Procol Harum staat voor het derde jaar op rij bovenaan de 'Evergreen Toplijst van de Jaren 60' van NPO Radio 5.


Op de tweede plaats is Lea van The Cats te vinden. The Sound Of Silence van Simon & Garfunkel is de nummer drie in de 'Evergreen Toplijst van de Jaren 60'. De helft van de top 10-noteringen bestaat uit werk van artiesten van eigen bodem, met Golden Earrings, Liesbeth List & Ramses Shaffy en drie keer The Cats.

De top 10 van 2024:

A Whiter Shade Of Pale - Procol Harum
Lea - The Cats
The Sound Of Silence - Simon & Garfunkel
Nights In White Satin - The Moody Blues
God Only Knows -The Beach Boys
Scarlet Ribbons - The Cats
Just A Little Bit Of Peace In My Heart - Golden Earrings
The House Of The Rising Sun - The Animals
Times Were When - The Cats
Pastorale - Liesbeth List & Ramses Shaffy

De 'Evergreen Toplijst van de Jaren 60' start vrijdag 23 februari om 06.00 uur met Turn! Turn! Turn! van The Byrds. De volledige lijst is te vinden op nporadio5.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers