Oud-commandant der strijdkrachten Tom Middendorp komt naar 'WNL Op Zondag'

zaterdag 30 april 2022

De zondag begint met Rick Nieman. Dit seizoen in 'WNL Op Zondag' nog meer opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Generaal BD Tom Middendorp
Zondagmorgen is oud-commandant der strijdkrachten Tom Middendorp te gast bij Rick Nieman. Over de oorlog in Oekraïne en de militaire strategie van president Vladimir Poetin.


VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans
VVD-Tweede Kamerlid Ruben Brekelmans is te gast in 'WNL Op Zondag'. Over het international spel rond de oorlog in Oekraïne en de gevolgen voor het Westen. Afgelopen week was het Kamerlid op werkbezoek in Washington.

Tech-ondernemer Ali Niknam
Tech-ondernemer Ali Niknam, oprichter van Bunq, is te gast in 'WNL Op Zondag'. Over het initiatief op Oekraïense vluchtelingen te helpen en de gevolgen van de oorlog op de economie en de samenleving.

Rechtspsycholoog Peter van Koppen
Emeritus hoogleraar rechtspsycholoog Peter van Koppen is te gast bij Rick Nieman. Over zijn afscheid en cold cases die aan hem zullen blijven knagen.

Engeland-correspondent Lia van Bekhoven
Te gast is Engeland-correspondent Lia van Bekhoven over haar boek Klein-Britannië. Al meer dan veertig jaar woont Van Bekhoven in Londen, maar ze kan zich nog steeds verbazen over de Britten.

'WNL Op Zondag', zondag 1 mei om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers