Oud-informateur Uri Rosenthal bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 2 december 2023

De zondag begint met Rick Nieman. In 'WNL Op Zondag' is er ruimte voor opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er dit seizoen extra aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondag live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam op NPO 1.


Oud-informateur Uri Rosenthal
Zondagmorgen is oud-informateur en voormalig VVD-minister Uri Rosenthal te gast bij Rick Nieman. Over de actuele ontwikkelingen in de Haagse politiek en de kunst van het formeren. Hoe verder met de vorming van een nieuw kabinet?

CDA-senator Madeleine van Toorenburg en columnist Zihni Özdil
CDA-senator Madeleine van Toorenburg en columnist Zihni Özdil van EW Magazine helpen de informateur een handje. Wat zijn de mogelijkheden om tot een nieuw kabinet te komen. Zou een extraparlementair zakenkabinet de oplossing zijn?

Rob de Wijk
De oorlog in Oekraïne is een uitputtingsslag geworden, er zit nauwelijks beweging in het front. Is het tijd voor een staakt-het-vuren? Daarover hoogleraar internationale betrekkingen Rob de Wijk van de internationale denktank HCSS.

Schrijver Leon de Winter
Schrijver Leon de Winter is te gast bij Rick Nieman. Over zijn nieuwste boek Stad van de honden, zijn 50-jarige schrijverschap en de laatste ontwikkelingen in Israël.

'WNL Op Zondag', zondag 3 december om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers