Politieke kopstukken Onno Ruding (CDA) en Uri Rosenthal (VVD) in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 3 april 2021
Foto: © Omroep WNL 2020

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is er iedere zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Deze week ontvangt hij onder meer oud-minister van FinanciŽn Onno Ruding.

CDA-prominent en oud-Minister van Financiën Onno Ruding is te gast bij Rick Nieman. De voormalig bewindsman kijkt terug op een hectische politieke week en blikt vooruit op de formatie.


Oud-Minister van Buitenlandse Zaken en voormalig informateur Uri Rosenthal is te gast in 'WNL Op Zondag'. Hoe kijkt de voormalig mentor van premier Mark Rutte terug op het verkennersdebat en wat zijn de scenario's voor de formatie?

SP-partijleider Lilian Marijnissen is te gast bij Rick Nieman. Hoe kijkt zij terug op de affaire rond de verkenners en wat zijn de gevolgen voor de formatie.

Architect Koen Olthuis is te gast bij Rick Nieman. Verschillende politieke partijen opperen de bouw van een nieuwe stad om het woningprobleem aan te pakken. Hoe zou zo'n nieuwe stad er uitzien?

Medisch directeur Marc Kaptein van Pfizer Nederland is te gast in 'WNL Op Zondag'. Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van vaccins en de ontwikkeling van virusremmers.

'WNL Op Zondag', zondag 4 april om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers