PowNed verwelkomt radio-dj Rámon Verkoeijen

vrijdag 15 december 2023
Foto: © PowNed 2023

PowNed is verheugd radio-dj Rámon Verkoeijen te mogen verwelkomen bij de omroep. Ook in 2024 zal zijn radioshow 'Rámon' te horen zijn op NPO 3FM, elke zaterdag en zondag tussen 10.00 en 13.00 uur, maar dan onder de vlag van PowNed.

'Na 15 hele mooie jaren bij BNNVARA, waar ik veel heb geleerd en veel programma’s heb mogen maken, voel ik dat het tijd is voor een nieuwe fase, waarin ik weer mooie stappen kan gaan maken. Bij een club die hard groeit, met Ruud de Wild, Eddy Keur, Barend van Deelen, Jamie en Olivier. PowNed is dé omroep waar het gebeurt. Een eer om daar nu onderdeel van te mogen zijn!', aldus Verkoeijen.


Rámon Verkoeijen begon ooit als 'Rámon de Stagiair' in het programma van Timur Perlin. Met Sander Lantinga vormde hij het duo 'De Klusjesmannen' voor '3FM Serious Request' en daarna was hij jarenlang een radioduo met Mark van der Molen. Sinds januari dit jaar presenteert hij voor het eerst solo zijn radioshow 'Rámon' op NPO 3FM. Hij omschrijft zijn programma als personality hitradio: veel muziek met een presentatie die onmiskenbaar zijn handtekening draagt, met humor en zelfspot.

Manager Audio van PowNed Florent Luyckx: 'Rámon is een ongelooflijke vakman met een gepassioneerde en originele benadering van zijn vak. Hij maakt het beste music-driven programma van NPO 3FM en is zeer betrokken bij de zender, die steeds meer vorm krijgt. De komst van Rámon is een verdere versterking van het PowNed-radioteam waar ik enorm trots op ben.'

Vanaf 2024 bestaat het PowNed-radioteam uit de volgende presentatoren: Ruud de Wild, Barend van Deelen, Nellie Benner, Jamie Reuter, Eddy Keur, Desiree van der Heiden, Olivier Bakker, Jo van Egmond, Gijs Hakkert, Chazia Mourali, Thomas Hekker, Sebastiaan Ockhuysen, Rámon Verkoeijen.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers